Siivitä KYN kisavoittoon!

KYN on lähdössä kisamatkalle Ruotsin Norrköpingiin marraskuussa 2023. Grand Prix of Nations on maailman arvostetuimpia kuorokilpailuita, ja kisojen järjestäjä INTERKULTUR on rankannut KYN:n maailman seitsemänneksi parhaaksi naiskuoroksi. Nyt lähdemme Ruotsiin hakemaan kisavoittoa kahdessa eri kilpailusarjassa!

Tue kisamatkaamme osallistumalla Mesenaatti-kampanjaamme ja hanki itsellesi upeita KYN-tuotteita!

Miltä kuulostaisi aito KYN-kassi, kvartetti vierailulle, tai haluaisitko seurata KYNnin matkaa livenä WhatsAppissa? Tarjolla on myös huippupaikkoja joulukonsertteihimme sekä personoitu sähköinen joulutervehdys, jolla voit vaikka korvata tämän vuoden joulukortit. Tule mesenaatiksemme ja samalla tuet meitä voittoon!

Kampanjan löydät osoitteesta kyn.fi/mesenaatti ja se on avoinna 20.10.2023 asti.

KYN kiittää lämpimästi tuestasi!