Uusi Varjoista-levy nyt tilattavissa myös nettisivujen kautta!

Uutta Varjoista-levyä on nyt mahdollista tilata KYN:in nettisivujen kautta alla olevalla lomakkeella.  Varjoista-levy sisältää kolme moniosaista naiskuorosarjaa, jotka KYN on tilannut alojensa arvostetuimpiin kuuluvilta säveltäjiltä Mikko Hassiselta, Kirmo Lintiseltä ja Riikka Talvitieltä. Sävellysten tekstit ovat Harry Salmenniemen palkitusta runoteoksesta Yö ja lasi.

Levy on ehtinyt saada ensimmäiset arvostelunsa, joista yksi on kuunneltavissa Yle Radio 1:n Uudet levyt -ohjelmassa. Kare Eskolan toimittama levyarvostelu alkaa kohdasta 16:35. Eskola luonnehtii Varjoista-levyä mm. rohkeaksi ja onnistuneeksi konseptiksi.

Jos et ole kiinnostunut hankkimaan fyysistä levyä, mutta haluaisit silti tukea levyprojektiamme, on tilauslomakkeella mahdollista valita myös 20 euron kannatusmaksu ilman levyä.