KYN ja RudiRok Sound Fusion –showssa Apollo Live Clubilla 19.11.2013

Tiedote
Julkaistu 19.11.2013

KYN ja RudiRok Sound Fusion –showssa Apollo Live Clubilla 19.11.2013

Mukana pianisti Kirmo Lintinen

Johtajana Kaija Viitasalo

KYN – Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Naislaulajat venyttää käsityksiä siitä, mihin kuoro instrumenttina taipuu ja millainen kuorokonsertti elämyksenä voi olla, kun se astuu Apollon lavalle yhdessä äänivirtuoosi RudiRokin kanssa Sound Fusion –show’ssa. Uudenlainen show yhdistelee ennenkokemattomalla tavalla kuorolaulua, beatboxausta, ääniakrobatiaa ja stand up- komiikkaa.

Show’n keskiössä on ihmisääni ja sen mahdollisuudet. KYN haastaa RudinRokin tekemään yksin sen, mitä 50 naisen kuoro saa aikaan ja RudiRok vastaa haasteeseen testaamalla, millaiseen äänitaiteiluun KYN taipuu. Se, mitä tapahtuu, kun KYN ja RudiRok yhdistävät voimansa, on yksinkertaisesti koettava itse. Silloin on lupa hämmästyä, nauraa ja nauttia.

Ohjelmisto koostuu jazzmusiikista sekä kevyestä musiikista. Illan aikana kuullaan muun muassa kuorosovitukset jazzstandardeista All the Things You AreIt Don’t Mean a Thing (If it Ain’t Got That Swing) ja One Note Samba. Mukana on lisäksi kevyen musiikin klassikkoja kuten It’s Raining Men ja Hit the Road Jack sekä tuoreita hittikappaleita kuten Pinkin Raise Your Glass.

”Tässä konsertissa tai pikemminkin show’ssa kiinnostavaa on myös se, mitä tapahtuu varsinaisten kappaleiden välissä”, kertoo KYN:n tuottaja Susanna Kantelinen. ”Haluamme tarjota yleisölle kokonaisvaltaisen elämyksen, joka ei päästä otteestaan hetkeksikään ja joka yllättää joka käänteessä”, hän jatkaa. ”Yhteistyö ääni- ja lavataiteen ammattilaisen kanssa on innostanut myös kuoroa astumaan ulos mukavuusalueeltaan ja se tulee näkymään ja kuulumaan show’ssa”, Kantelinen lupaa.

KYN & RudiRok Sound Fusion
-show, jossa äänellä ei ole rajoja!
ti 19.11.2013 klo 20-22 (ovet aukeavat klo 19)
Apollo Live Club (Mannerheimintie 16)
Ikäraja: 18

Lisätietoja: tuottaja Susanna Kantelinen, p. 050-4125282, tuottaja@kyn.fi

Mikä KYN? Kuka RudiRok?

KYN on Suomen eturivin naiskuoro, joka tekee musiikkia suurella intohimolla ja ammattitaidolla. KYN on tunnettu ilmaisurikkaudestaan, omaleimaisesta soundistaan ja ainutlaatuisesta etnisen jazzin ohjelmistostaan. Kuoro on palkittu lukuisissa kilpailuissa kotimaassa ja ulkomailla. KYN konsertoi aktiivisesti, usein suomalaisten huippujazzmuusikoiden kanssa, ja on kysytty esiintyjä myös kansainvälisillä kuorofestivaaleilla. Viimeksi KYN konsertoi Taiwanilla Taipei International Choral Festival –festivaalilla kesällä 2013.

www.kyn.fi / www.facebook.com/KYNchoir
RudiRok on äänivirtuoosi, joka yhdistää beatboxausta, ääniakrobatiaa, vatsastapuhumista ja stand up –komiikkaa. Hän on tehnyt itseään tunnetuksi useamman vuoden ajan sekä kotimaisilla että ulkomaisilla esiintymislavoilla. Hän on maailman ensimmäinen beatboxaaja, jolle on sävelletty oma konsertto. www.rudirok.com